Gratis sexcontact advertenties.

Plaats nu je Sex Advertentie

Shemale zoekt seksrelatie met een man

Posted by admin

Shemale zoekt seksrelatie met een man

Hoi, Mijn naam is Sharon en zoals je ziet ben ik een shemale. (Maar dat trok je aandacht natuurlijk in de eerste plaats). Laat ik gelijk beginnen met aan te geven dat ik een gewoon leven heb en niet aan prostitutie doe. Heb een leuke baan en goede vrienden. Nu geil ik enorm op heteromannen en wil geen seksuele relaties beginnen met mannen bij mij op het werk of in mijn vriendenkring. Maar ik wil wel graag een seksuele relatie! Vandaar dat ik hier sta en jij mijn oproep leest. Laat eens weten wie je bent en wat je zoekt. Komt dat overeen met wat ik zoek dan spreken we af en maken we er iets leuks van. X,Sharon

Shemale zoekt seksrelatie met een man