Gratis sexcontact advertenties.

Plaats nu je Sex Advertentie

Jou aftrekken met mijn voeten

Posted by admin

Jou aftrekken met mijn voeten

Voeten fetisj is mijn ding en ik ben op zoek naar een man die mijn voeten wil adoreren. Ik verzorg mijn voeten met veel aandacht en ga dan ook eens per week naar de pedicure om ze er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Ik gebruik mooie nagellak en draag soms een teenring en meestal een enkelbandje van zilver. Jij mag mijn voeten kussen, strelen en aanbidden. Ook zal ik mijn voeten gebruiken om jou pik mee af te trekken en geloof mij ik kan dit zo goed dat je altijd klaarkomt. Overigens wil ik het andersom ook wel proberen en jouw voeten de volledige aandacht geven wanneer jij hier ook voor in ben. Dus voetenliefhebbers waar zijn jullie en als jullie bestaan reageer dan zo snel mogelijk. Kus, Angela

Jou aftrekken met mijn voeten