Gratis sexcontact advertenties.

Plaats nu je Sex Advertentie

Ik heb de kriebels!

Posted by admin

Ik heb de kriebels!

Na een lange tijd vrijgezel te zijn geweest heb ik wel weer de kriebels in een lekkere vent die weet wat hij wil en zoekt in een vrouw. Laat ik wel duidelijk zijn dat ik geen behoefte heb aan een relatie, maar alleen een paar rond slingerende spetters zoek in mijn bed.Ik hou van basic seks, maar ben ook niet vies van lichte bondage als je weet wat je doet tenminste. Verder sta ik open voor nieuwe dingen, dus daag me eens lekker uit zou ik zeggen.Ik woon op mezelf en kan eventueel vrij ontvangen, ben ook in bezit van een auto dus verplaatsen is ook geen enkel probleem.Wat ik van hem verwacht? Is wel eerlijkheid en hygiëne en dat hij een vrouw wel goed weet te behandelen…….

Ik heb de kriebels!