Gratis sexcontact advertenties.

Plaats nu je Sex Advertentie

Ga jij gezellig met mij mee?

Posted by admin

Ga jij gezellig met mij mee?

Hallo mannen hier Hester een alleenstaande moeder van een prachtige zoon. Ik heb een leuk sociaal leven, daar mag ik zeker niet over klagen. Mijn vriendinnen zijn ondertussen allemaal gesetteld en hebben een lieve partner aan hun arm tijdens uitstapjes etc. Nou ben ik nooit het type geweest jaloers te zijn op andere maar nu ik al zo een tijd alleen ben mis is dat toch. Ik zou het ook fijn vinden een man aan mijn zijde te hebben tijdens uitstapjes, lekker mee op de bank zitten, lekker koken en ga zo maar door. Daarbij denk ik dat het voor mijn zoon ook goed zou zijn als er weer een man in huis is. Ben jij die man met wie ik aan mijn arm kan verschijnen? Liefs Hester

Ga jij gezellig met mij mee?