Gratis sexcontact advertenties.

Plaats nu je Sex Advertentie

Ben jij een lieve man?

Posted by admin

Ben jij een lieve man?

Ik ben zeer levenslustig en ik ben op het moment vrijgezel. Ik ben wel getrouwd geweest maar heb nu al een aantal maanden de officiele scheiding achter de rug. De nodige downs heb ik wel gehad en ben nu gewoon op zoek naar een fijne man om lekker mezelf bij te zijn. Die mij weer vrouw kan laten voelen en zijn hart op de juiste plek heeft. Die laat merken dat het ook anders kan. Ik heb zelf geen kinderen, maar ik heb er geen problemen mee als jij die wel hebt. Ben jij die lieve man? Met geduld en ook met humor? Die ook in eerste instantie gewoon lekker samen wil zijn en van daaruit wil verder bouwen (ik ben niet voor meteen op zoek naar een hele serieuze relatie maar toch zeker wel een fijn maatje), dan hoor ik je graag.

Ben jij een lieve man?